Uitje naar Duitsland? Bescherm je smartphone

Duitsland ligt praktisch om de hoek en biedt tóch zo veel moois. Sprookjesachtige kastelen, uitgestrekte wouden en historische stadscentra. En goedschiks of kwaadschiks, heel veel geschiedenis die indruk maakt en aan het denken zet.

Bij een uitje naar een historische locatie in Duitsland neem je natuurlijk je smartphone mee: om de weg te vinden en om de mooiste plekken te fotograferen. Maak je smartphone voor zo’n expeditie gereed met de producten van Holdit.com/nl/, die je dure apparaat beschermen en het gebruik ervan makkelijker maken.

Bestel een wrist strap tegen ongelukken

Een wrist strap is een sterk bandje dat je snel aan je telefoonhoesje bevestigt en rond je pols slaat. Daarmee voorkom je dat je mobiel uit je hand glipt vanaf de kasteelmuur of boven die Duitse waterval. Een strap van Holdit.com/nl/ beschermt ook tegen diefstal, wat gelukkig geen groot probleem is bij onze oosterburen. Toch is het een fijn idee dat niemand zomaar je dure smartphone uit je hand kan rukken.

Siliconen hoesjes vangen de klappen op

Sommige delen van Duitsland zijn wat ruiger dan ons polderlandje. Op een trektocht door Beieren of door het Zwarte Woud kun je bijvoorbeeld kennismaken met rotsen en hoogteverschillen – en met een beetje pech, je smartphone ook. Om de prijzige elektronica te beschermen tegen een harde landing bestel je bij Holdit.com/nl/ een siliconen hoesje. Zo’n elastische barrière zorgt dat het apparaat zelfs een flinke val zonder schade overleeft.

Een pouch voor extra gebruiksgemak

Wil je je smartphone handig door de lange straten van Berlijn kunnen dragen? Of wil je hem beschermen tegen het zand en het zeewater van de Oostzee? Een pouch van Holdit.com/nl/ is een aantrekkelijk minitasje waarin je je smartphone vervoert – goed beschermd tegen de elementen en klaar voor gebruik.

Een wallet case geeft stijl

Als je op vakantie bent in Duitsland, zal je merken dat de dresscode daar vaak wat formeler is dan hier. Zeker als je naar een gerenommeerd museum of Operahaus gaat, kan je smartphone misschien wel een visuele upgrade gebruiken. Een nette wallet case van Holdit.com/nl/ is een snelle manier om fatsoenlijk over te komen, ook als je aan het bellen bent. Deze deftige, zware hoesjes hebben een voor- en een achterpaneel en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

mts_best